Locatie Leiden

Leiden

Locatiemanager Leiden

Sinds 2018 zijn locatiemanagers Maarten en Vanessa vrijwilligers bij Rocking Up X-Mas locatie Den Haag. Meer dan 100 kerstpakketten worden ingepakt voor gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Nu in 2022 brengen Maarten en Vanessa het concept naar regio Leiden om daar ook gezinnen te helpen. 


"Overdag zit de sfeer er goed in en wordt er hard gewerkt. In de avond brengen we de pakketten thuis bij de mensen. Het voelt goed om iets terug te kunnen doen. We zien met eigen ogen hoe sommige mensen leven en wat voor impact de kerstpakketten maken. Van ontroerde alleenstaanden tot blije springende kinderen die toch een cadeau te krijgen voor kerst."


Wil je zelf ook hiermee helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger en zie met eigen ogen de impact die de pakketten maken.


Heb je geen tijd maar wil je wel gezinnen uit Leiden een fijne kerst geven? Voor 55 euro kunnen we 1 gezin voorzien van een fijne kerst. Het doel staat op 50 gezinnen, dus elk bedrag is welkom!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?