arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Amersfoort

Locatiemanagers Amersfoort

Hoi,


Hartelijk welkom op de pagina van Rocking Up Xmas, locatie Amersfoort.

De stad waar het in 2013 allemaal begon met 6 gezinnen die een zwaar jaar hebben gehad en die verrast werden. Voor 2019 is het aan ons de eer om als locatie managers voor deze prachtige stad de handen uit de mouwen te steken en om 50 gezinnen te verrassen met een prachtige verassing.


Wie zijn wij?

Onze namen zijn Daphne Hoogma, 44 jaar en moeder van 2 kinderen. Sinds 13 jaar woon ik in de jongste wijk van Amersfoort, Vathorst. Na 20 jaar in de zorg gewerkt te hebben heb ik mij om laten scholen tot talentbegeleider/ hoogbegaafdheidspecialist en ben ik sinds kort werkzaam als ZZPer binnen mijn bedrijf Dit ben IQ, praktijk voor hoogbegaafdheid en meer.


Aneta Miszczynska, is mijn steun en toeverlaat bij het runnen van deze locatie. Aneta is 40 jaar moeder van 3 kinderen en sinds 12 jaar woonachtig in Amersfoort Vathorst. Als ZZPer heeft zij haar eigen bedrijf Ampower Coaching en training waar zij als vitaliteitscoach en hormonencoach werkzaam is.  


Vorig jaar hielp Aneta locatie Groningen met het Rocking UP Xmas project. Een super initiatief en onze interesse was gewekt om in 2019 de locatie Amersfoort te omarmen. Aangezien wij van mening zijn dat het leven niet alleen maar nemen is maar ook geven, willen wij met dit project de wereld een beetje mooier maken. Met koningsdag hebben we gezien hoeveel mooie mensen er in Amersfoort wonen en hoe betrokken iedereen is bij de stad. Met zoveel mooie mensen in een stad hopen we dat dit project dan ook een succes zal gaan worden. Ieder steentje dat bijgedragen wordt zal zorgen voor dit succes.


Alle hulp is welkom. Via deze pagina kun je een donatie doen, je opgeven als vrijwilliger of je kunt de pagina delen binnen jouw netwerk. Wie weet wat voor moois daaruit voort kan komen.


Word jij ook kerstengel van de stad Amersfoort?

Waar wil je ons mee helpen?

Locatie Amersfoort is reeds voorzien van voldoende vrijwilligers. Maar je kunt nog helpen bij een van de andere locaties.

Ik doneer geld voor deze locatie!

------------------------

Ik hoef geen bevestiging voor mijn administratie

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Ik doneer geld voor deze locatie!

------------------------

Ik wil een bevestiging voor mijn administratie

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin en dat is dan ook het minimum voor deze donatie.

Direct contact met deze locatie?

Updates uit Amersfoort

14 september 2019

Locatie Amersfoort is van start!

26 september 2019

Yes we hebben een locatie gevonden om op de actiedag aan de slag te kunnen gaan. Voetbalvereniging VV Hooglanderveen werd warm van de Rockingup Xmas gedachte en bood ons hun kantine aan. Hier zijn wij natuurlijk super blij mee!


Ook de catering voor de avond is rond. Me-Nu Culinair Creatief zal onze vrijwilligers op de actiedag van een warme maaltijd voorzien.

Super fijn dat de actie zo omarmt wordt. We zijn benieuwd wat er nog komen gaat.

17 oktober 2019

Locatie Amersfoort begint op stoom te komen.

Met de toevoeging van Annemiek, een ervaren eventmanager aan team Amersfoort kunnen nog meer stappen worden gezet. De afgelopen week was een hartverwarmende week waarin diverse bedrijven aangegeven hebben te doneren in de vorm van een financiële bijdrage of een product voor in het pakket.

Bij Daphne in de Kas, Multivlaai Emiclaer, de Ambachtelijke Dorpsslagerij weten als geen ander hoe kerst gevierd kan worden en omarmden onze actie dan ook direct. Daphne, Ronald en Jeroen enorm bedankt voor jullie warme reacties en jullie hulp. Dankzij jullie hulp maken we de wereld weer een stukje mooier.

Ook Henkel Nederland BV. Afdeling Beauty en afdeling Laundry enorm bedankt voor de sponsoring van producten die je niet zo makkelijk koopt als je het financieel zwaar hebt. We weten zeker dat de gezinnen hier super geholpen en blij mee zullen zijn.


Locatie Amersfoort is nog steeds opzoek naar een aantal vrijwilligers. Vooral mensen die in het bezit zijn van een auto en die een paar pakketten voor ons zouden willen wegbrengen. Daarnaast zij wij uiteraard nog opzoek naar mensen die een financiële bijdrage willen leveren om ons doel te halen.

8 november 2019 

Deze week hebben twee hele lieve jongens lege flessen opgehaald voor Rocking Up X mas. Met het verzamelde geld willen ze een paar kleine cadeautjes kopen voor de kinderen van de betrokken gezinnen. Daar zijn wij natuurlijk super blij mee. Ook familie en vrienden kwamen langs om hun bijdrage te brengen.


Vanuit een aantal bedrijven kwamen mooie donaties, maar daar gaan we natuurlijk nog niet te veel over verklappen.

Gratis kerstkoekjes!