arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Noordwijk

Locatiemanager Noordwijk

Hi, wat ontzettend leuk dat je op de locatie pagina van Rocking up X-mas Noordwijk heb geklikt! 

 

Laat ik me eerst even voorstellen; mijn naam is Debbie Huson, ik woon met ontzettend veel plezier in Noordwijk, samen met mijn 2 kindjes van 13 en 15 jaar. Daarnaast ben ik eigenaresse van 2  bedrijven, Balletstudio Cinderella in Leiden en VIBES, een coworking spot voor vrouwelijke ondernemers, in Noordwijk. 

 

Bij VIBES kunnen ambitieuze vrouwen een werkplek huren, zodat zij full focused aan hun bedrijf kunnen werken, hun klanten in een professionele werkruimte kunnen ontvangen en gebruik kunnen maken van elkaars netwerk en prachtige samenwerkingen kunnen aangaan. Samen helpen we elkaar te groeien! Ik geloof er namelijk in dat een inspirerende werkplek delen met andere succesvolle vrouwelijke ondernemers voor een enorme motivatie zorgt. Daarnaast is VIBES ook nog te huur als event-, workshop-, of vergaderlocatie. Ik hoop dat iedereen die bij VIBES komt, zich thuis voelt en na afloop weer vol positieve energie naar huis gaat.

 

Verbinding is 1 van mijn kernwaarden. En daarom sprak deze actie van Thijs Lindhout en team, mij zo ontzettend aan. In eerste instantie in verbinding staan met jezelf om daarna de verbinding met anderen aan te gaan. En hoe mooi is het, als we de handen ineen slaan, we zoveel meer dingen kunnen bereiken, mensen kunnen helpen en verrassen, dan dat we dat in ons eentje doen. Daarnaast is dankbaarheid ook 1 van mijn kernwaarden. Elke dag besef ik me heel goed, hoe ontzettend goed ik het heb. Ik ben ten eerste dankbaar voor het feit dat we in een vrij land leven. Ik ben vrij om te ondernemen, ik ben vrij om te leren en vrij om te dansen. 

 

Maar aan de andere kant besef ik me heel goed, dat er ook in Nederland, mensen zijn die het zwaar hebben. Die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Die om wat voor reden dan ook, wel wat hulp kunnen gebruiken. En dat je ook zomaar van de een op de andere dag, in zo een situatie terecht kan komen. Bijvoorbeeld na een scheiding, ik als alleenstaand moeder weet maar al te goed dat het dan hard bikkelen is om alles weer op de rit te krijgen. Of na verlies van een partner, en zo zijn er heel wat oorzaken te bedenken waarom sommigen mensen het niet zo makkelijk hebben. En durf dan maar eens om hulp te vragen. Want die schaamte is er en de drempel om binnen te stappen bij bijv. een instantie als de Voedselbank, is dan erg hoog. Hoe fijn is het dan, dat er initiatieven zijn als Rocking Up X-mas! Dat we mensen blij kunnen maken met een prachtig pakket, zodat ook zij het gevoel krijgen er even niet alleen voor te hoeven staan, het gevoel krijgen van ‘iemand denkt aan mij’ en ‘iemand geeft om mij/ons”…

 

En zoals gezegd, ga ik dit niet alleen doen, maar gaan we dit SAMEN doen :) Ik kan jouw hulp dus heel goed gebruiken! In de vorm van een geld donatie bijv, maar ook in de vorm van leuke uitjes voor de kids van de gezinnen, een cadeautje voor bijv de ouders, luxe eetwaren, speelgoed, kerstartikelen, winterspullen etc. Help jij mee?

 

En hoe leuk! Op 21 december hou ik in mijn balletschool, 4 wintershows vol ballet, zang en dans. De gehele opbrengst hiervan, gaat naar Rocking up X-mas! Zo verbind ik niet alleen mijn twee bedrijven met elkaar, maar maken we ook de jonge generatie ervan bewust, dat we samen tot prachtige dingen in staat zijn!

 

We gaan de pakketten op 23 december bij VIBES inpakken en vanaf daar bezorgen. En ik kan je niet zeggen hoeveel zin ik er in heb!!! WHIOE, we gaan mensen zo ontzettend blij maken. Ik hoop dat ik met deze actie mijn positieve energie, waarvan ik een heleboel heb, kan delen met anderen!

 

Let’s do this, together we can!!!

 

Laat me weten als je me wilt helpen in wat voor vorm dan ook, ik hoor heel graag van je…

 

Liefs Debbie

Direct contact met deze locatie?

Updates uit Noordwijk

14 september 2019

Locatie Noordwijk is van start!

Gratis kerstkoekjes!