Locatie Noordwijk

Locatie Noordwijk

Welkom bij Rocking up for X-mas in Noordwijk - dé plek waar kerstmagie tot leven komt!


We zijn verheugd om onze nieuwe locatie te introduceren en willen jou uitnodigen om deel te nemen aan onze missie om een glimlach op het gezicht van ouders en kinderen te toveren tijdens de feestdagen die een moeilijke periode doormaken en vaak afhankelijk zijn van de voedselbank.


Onze vrijwilligers zijn gepassioneerd over het verspreiden van liefde en warmte tijdens de koudste tijd van het jaar. We pakken luxe kerstpakketten in voor gezinnen en cadeaus voor de kinderen in Noordwijk en omgeving, en bezorgen deze persoonlijk bij de gezinnen thuis. Het is een ervaring die je niet wilt missen!


Wil je ook meehelpen met het inpakken en bezorgen van cadeaus? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en help ons bij het verspreiden van de kerstvreugde!

Of misschien wil je geld doneren om een verschil te maken in de levens van deze kinderen?

Het kan ook zijn dat je als bedrijf geld wil doneren of in nature wil bijdragen aan het luxe kerstpakket of de cadeaus voor de kinderen?


Bij Rocking up for X-mas is er voor ieder wat wils. Of je nu individueel wilt bijdragen of als bedrijf een verschil wilt maken, samen maken we de feestdagen nog specialer voor de kinderen in onze gemeenschap.


Sluit je aan bij onze Rocking up for X-mas-familie in Noordwijk en geef de kerstgedachte door aan hen die het het hardst nodig hebben!

Waar wil je ons mee helpen?

Ik meld me aan als vrijwilliger

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 60,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Locatiemanager Noordwijk

 Maak kennis met mij, Roderick Timmermans, locatiemanager van Rocking up for X-mas in Noordwijk!


Mijn motto "het leven is geven" weerspiegelt mijn onuitputtelijke energie om anderen te helpen en de wereld een betere plek te maken. En hoe meer mensen dit doen, hoe mooier de wereld wordt.


Als locatiemanager zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt, van het organiseren van vrijwilligers en sponsoren tot het coördineren van het inpak- en bezorg-proces.


Mijn doel is om elk gezin tijdens de feestdagen een glimlach op het gezicht te toveren en ik ben vastbesloten om daar alles aan te doen. Ik vond het bijzonder om te zien wat het team in Leiden heeft bereikt waarmee ik in 2022 kon samenwerken. En ik kijk ernaar uit om dit jaar weer samen te werken met vrijwilligers en sponsoren om dit ook voor Noordwijk te doen.


Bedankt voor jullie steun en bijdrage aan Rocking up for X-mas in Noordwijk. Samen maken we een verschil!

Direct contact met deze locatie?