Locatie Heerhugowaard

Locatiemanagers Heerhugowaard

Hey hallo, wat leuk dat je de moeite neemt om op onze site te kijken!


Wij zijn Danielle en Christel. Beiden getrouwd en hebben we kinderen. Danielle heeft een dochter en een zoon en Christel 3 zonen. Beiden zijn we niet geboren in Heerhugowaard maar wonen we al enige tijd met veel plezier in de “Stad van Kansen”.


We leven een druk leven en vinden het daarom belangrijk om stil te staan bij de zogenaamde familiemomenten. Dit zijn toch meestal de feestdagen. Op deze dagen realiseren we ons dat we onszelf gelukkig mogen prijzen met het leven dat we kunnen leiden maar dat het ook niet vanzelfsprekend is. Wij vinden het daarom heel fijn om anderen die het minder goed hebben en niet in de gelegenheid zijn om samen kerst te vieren, te laten merken dat ze er niet alleen voor staan.


Rond kerst bezorgen we bij gezinnen die het financieel moeilijk hebben een luxe kerstpakket met een 3-gangen maaltijd voor het hele gezin. Voor € 60 kunnen we al een mooie maaltijd samenstellen. Het kerstpakket wordt verder voorzien van leuke cadeautjes voor het hele gezin. Ook zorgen we ervoor dat de kinderen een cadeautje voor onder de boom krijgen.


Hier zijn we al maanden van te voren mee bezig. Samen met ons kernteam schrijven we bedrijven aan voor donaties, gaan we kerstinkopen doen voor de cadeautjes, regelen we de inpak locatie en benaderen we vrijwilligers voor deze mooie dag.

Voor Christel is dit het 5e jaar dat zij zich actief bezighoudt met Rocking Up X-mas. Danielle doet dit jaar voor de 3e keer mee. Ons kernteam hebben we in 2023 kunnen uitbreiden met Daniela en Brigitte. Daar zijn we super blij mee!


  • Afgelopen jaar hebben we 82 gezinnen blij gemaakt met zo’n mooi kerstpakket. Help jij ons mee om in 2023 100 gezinnen blij te maken? --> Meld je aan als vrijwilliger.
  • Mocht je ons liever financieel willen ondersteunen doneer dan via de donatie button hier op de pagina.
null
null

Benieuwd naar hoe het afgelopen jaar ging?

Waar wil je ons mee helpen?

Deze locatie heeft voldoende vrijwilligers

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer €60,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?