Locatie Heemskerk

Locatiemanager Heemskerk

“Wat fijn dat je dit leest! Dat betekent dat je op welke manier ook interesse hebt in onze prachtige stichting ❤️. 


Om de gezinnen mooie pakketten te kunnen geven, zijn we in de maanden voor kerst druk bezig met de organisatie. Met een kernteam zetten we alles neer: van het inzamelen van de boodschappen tot het regelen van een inpaklocatie, van kadootjes kopen tot bedrijven bellen of zij willen doneren, van het benaderen van de enthousiaste vrijwilligers tot het regelen van koffie. Alles trekken we uit de kast om het inzamelen, inpakken en bezorgen soepel te laten verlopen. 


Kun en wil je ons helpen zoveel mogelijk gezinnen te verrassen, doneer dan. Klik hierboven op onderaan de pagina op de doneer button.


De kanjers in het kernteam zijn (op de foto van links naar rechts) Marleen van der Horst, Anita Perré-Meijer, Fabienne Aardenburg, Reina Kalkman, Miriam Toorenent en Tessa Truijens.


Hieronder stellen zij zich allemaal voor en delen hun ervaring als vrijwilliger voor Rocking Up X-Mas Heemskerk:


“Ik ben Marleen van der Horst, woon met mijn twee kinderen in Heemskerk.

In 2017 kocht ik in een opwelling kaartjes voor een benefietshow van Thijs Lindhout. De opbrengst kwam ten goede aan Rocking Up X-Mas. Ik had nog geen idee wat dat precies was, maar aan het eind van de show had ik dat wel én had ik me aangemeld om in Heemskerk een nieuwe locatie op te starten.

Ik had zoiets nog nooit gedaan, maar dacht dat ik het wel kon. Althans, er was 1 dame die ik dan aan boord wilde hebben: Anita. Gelukkig zei ze meteen ja en zo gingen we samen dit avontuur aan! Wat een fantastisch feest was ons eerste jaar al. Zoveel lieve vrijwilligers en donateurs. De saamhorigheid en de gezelligheid, maar vooral de enorme drive van iedereen om alles uit de kast te halen om mensen die het zwaar hebben een prachtige kerst te bezorgen was echt hartverwarmend. Én verslavend. Want we besloten na dat eerste jaar meteen: volgend jaar gaan we nóg meer mensen verrassen!

En dat is gelukt. Elk jaar doen we er weer een schapje bovenop. En we doen het niet meer met z’n tweeën, maar hebben inmiddels een geweldig kernteam én een hele ploeg aan vaste vrijwilligers die we niet eens meer hoeven te vragen, zij vragen ons of ze weer mee mogen helpen.

Dat zegt genoeg over de impact op de vrijwilligers. Maar het allerfijnste zijn de reacties van de ontvangers. Zij weten niet dat het pakket van Rocking Up X-Mas is, hoe bijzonder is het als er zomaar iemand voor je deur staat, die jou zomaar een prachtig kerstpakket geeft. Gewoon omdat iemand wat extra’s voor je wilt doen. En wie? Misschien je buurman, of een familielid of kennis. Maar je weet niet wie en hebt daardoor ook niet de druk om iets terug te moeten doen, of de bescheidenheid of schaamte om het niet aan te kunnen nemen.

Wij gaan ook dit jaar er weer volle bak tegenaan om weer méér gezinnen een prachtige kerst te bezorgen dan vorig jaar. Help je mee? Geluk is écht mooier als je het deelt!”

~Marleen~

Locatiemanager 


“Hoi iedereen, ik ben Anita Perré-Meijer. Ik ben getrouwd en ben moeder van een prachtige volwassen dochter. Ik ben sinds 1990 tandartsassistente en vanaf 1991 bij dezelfde tandartspraktijk.

Toen Marleen mij vroeg in 2018 haar te assisteren bij deze mooie actie heb ik direct ja gezegd. Deze eerste keer (2018) was een groot succes en zo ontzettend dankbaar werk om te doen! Ik heb er nu dan ook weer veel zin in! Na het eerste jaar RUX is een kernteam ontstaan van 4 personen. Ondertussen zijn we al sinds 2020 uitgegroeid tot het huidige kernteam met z’n zessen.

Ik weet dat samen met onze vrijwilligers we er een pracht van een kerstpakket van kunnen maken! Het voelt dankbaar en fantastisch om mijn steentje te kunnen bijdragen aan zo’n mooi project! ❤ 🎄”

~Anita~

Adjunct Locatiemanager


“Na de eerste keer meedoen met Rocking Up X-mas was mijn hart verkocht. Wat is het fijn mensen te verrassen dus ook dit jaar ben ik er weer bij. Mijn naam is Fabienne Aardenburg, heb twee leuke kinderen en een man die ook meehelpen op de bezorgdag. Ik heb een eigen bedrijf waarin ik leiderschapstrainingen geef aan zorgprofessionals. Omdat dit vaak passiever werk is vind ik het heerlijk om in december de handen uit de mouwen te steken en te sjouwen met de altijd gave pakketten!”

~ Fabiënne~


“Hallo! Mijn naam is Miriam Toorenent, ik woon in Heemskerk met mijn kinderen, ben juf en ben vrijwilliger sinds 2019. 

In dec 2019 plaatste Marleen een oproep om voor Rocking Up X-Mas kerstpakketten in te pakken en te bezorgen. Daar heb ik op gereageerd en tot op de dag van vandaag geen spijt! Wat een warm gevoel kreeg ik om samen met het team bij mensen een pakket te bezorgen. Zoveel dankbaarheid en blijdschap. Ik heb dan ook geen moment geaarzeld toen ik werd gevraagd om plaats te nemen in het kernteam. We stoppen er veel energie en moeite in, maar krijgen er een hoop dankbaarheid, blijdschap en geluk voor terug!

Geluk is mooier als je het deelt...”

~Miriam~


“Ik ben Tessa Truijens en woon samen met mijn vriend Mark en mijn 2 kids Vik en Olav in Heemskerk. Sinds ik moeder ben geworden, realiseer ik me des te meer hoe goed wij het eigenlijk als gezin hebben. En dat dat (helaas) niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Het kriebelde daarom al een tijdje om met dat gevoel iets te doen. Via Marleen kwam ik Rocking Up X-mas op het spoor en raakte meteen enorm enthousiast over dit initiatief.
Inmiddels mag ik alweer een aantal jaar deel uitmaken van het kernteam van RUX Heemskerk én wat een feestje is dat! Samen met een team super gedreven meiden ervoor zorgen dat ook gezinnen voor wie het niet vanzelfsprekend is een fantastische kerst kunnen ervaren. Elk jaar raak ik er weer door ontroerd hoeveel mensen een bijdrage leveren in welke vorm dan ook om het tot een succes te maken. De bezorgdag is de kers op de taart, het zet me enerzijds met beide benen op de grond dat ik maar bof met hoe mijn leventje er uit ziet en geeft tegelijkertijd enorm veel energie door de blije en verraste koppies te zien. En precies dáár doe ik het voor!”

~Tessa~


“Hoi allemaal 

Ik ben Reina Kalkman-Hilgenga en woon samen met mijn man en dochter, en huisdieren in Beverwijk. Heb 23 jaar als kapster gewerkt en doe nu vrijwilligers werk als gastvrouw bij het Dialysecentrum Beverwijk.

Ik kwam in 2019 in aanraking met Rocking up X-mas, had mij aangemeld als vrijwilliger. Want heb van mijn ouders geleerd dat je voor je medemens moet klaar staan om ze te helpen waar je kan. Daarom sprak mij dit zo aan.

Werd al snel opgenomen in het kernteam.

En ging er met volle overgave tegen aan. 

Om samen elk jaar iedereen een mooie en fijne kerst te bezorgen.

Want geluk is mooier als je het samen deelt.”

~Reina~

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 55,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?