Locatie Heemskerk

Locatiemanager Heemskerk

Hi! 

Welkom op de pagina van Rocking Up Xmas, locatie Heemskerk!


Mijn naam is Marleen van der Horst, 38 jaar, moeder van 2 geweldige kids. Na eerst een paar jaar in Beverwijk te hebben gewoond, ben ik nu sinds zo’n 11 jaar woonachtig in Heemskerk.


In het dagelijks leven werk ik op ZZP basis als coach en woonzorgbegeleider.

Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met Rocking Up X-Mas,  wat een geweldig initiatief. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik zag dat er managers gezocht werden om deze mooie actie op nieuwe locaties op te starten. 


Ik vind het belangrijk om niet alleen te nemen maar ook veel te geven. Een boodschap die ik ook graag overdraag aan mijn kinderen. Betrokkenheid, klaar staan voor een ander en elkaar helpen zijn dingen die de wereld een stukje mooier maken! Ik heb dan ook al veel goede doelen gesteund, collectes gelopen en mijn handen uit de mouwen gestoken als vrijwilliger voor mooie initiatieven. Ook heb ik in de afgelopen jaren al vaak gezien hoe de inwoners van Heemskerk in actie kunnen komen en maatschappelijk betrokken zijn.


Reden genoeg om Rocking Up X-mas naar Heemskerk te brengen. We zijn in 2019 begonnen, toen verrasten we 63 gezinnen en dat was een fantastische ervaring. In 2020 is het ons gelukt om 128 gezinnen uit Heemskerk en omstreken te verrassen en voor 2021 gaan we dit weer overtreffen en is ons doel om minimaal 150 gezinnen blij te maken! Ik heb er 100% vertrouwen in dat dit, samen en met uw hulp, gaat lukken. 

Hartelijke groet,


Marleen van der Horst

Locatiemanager Heemskerk

Adjunct Locatiemanager Heemskerk

"Hoi iedereen, ik ben Anita Perré-Meijer, 49 jaar. Ik ben getrouwd en ben moeder van een prachtige dochter van 21 jaar. Ik ben al 30jaar tandartsassistente waarvan 29 jaar bij dezelfde praktijk. Met mensen omgaan is mijn “ ding”.


Toen Marleen mij vroeg haar te assisteren bij deze mooie actie heb ik direct ja gezegd. Zes jaar geleden heb ik voor Heemskerk ook een (spontane) kerstpakketten actie gedaan voor ca 15 gezinnen, samen met een kennis en dat was een groot succes en zo dankbaar om te doen! Ik heb er nu dan ook weer veel zin in!


Ik weet dat samen met onze vrijwilligers we er een pracht van een kerstpakket van kunnen maken! Het voelt fantastisch om mijn steentje te kunnen bijdragen aan zo’n mooi project! ❤ "

Waar wil je ons mee helpen?

Deze locatie heeft voldoende vrijwilligers

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?