Locatie Heemskerk

De kanjers in ons kernteam zijn: Marleen van der Horst, Anita Perré-Meijer, Fabienne Aardenburg, Reina Kalkman, Miriam Toorenent en Tessa Truijens.

Locatiemanager Heemskerk

“Wat fijn dat je dit leest! Dat betekent dat je op welke manier ook interesse hebt in onze prachtige stichting ❤️. 


In 2019 zijn Anita en ik samen locatie Heemskerk gestart. We hadden geen idee waar we aan begonnen, maar met onze connecties en warme hart voor onze mede-dorpsgenoten die het financieel zwaar hebben, hadden wij er het volste vertrouwen in dat we een geslaagde actie op touw konden zetten. En dat is gelukt. In dat eerste jaar verraste we 65 gezinnen. Inmiddels zijn we zo gegroeid dat er meer dan 200 gezinnen een pakket ontvangen. Met z’n tweeën was dat niet meer te doen en ons team is inmiddels uitgebreid met nog 4 enthousiaste dames.


Om de gezinnen mooie pakketten te kunnen geven, zijn we in de maanden voor kerst druk bezig met de organisatie. Van het inzamelen van de boodschappen tot het regelen van een inpak locatie, van kadootjes kopen tot bedrijven bellen of zij willen doneren, van het benaderen van de enthousiaste vrijwilligers tot het regelen van koffie. Alles trekken we uit de kast om het inzamelen, inpakken en bezorgen soepel te laten verlopen. 


Kun en wil je ons helpen zoveel mogelijk gezinnen te verrassen? Doneer dan of meld je aan als vrijwilliger. Wil je op een andere manier helpen? Stuur ons dan een bericht. Doneren, aanmelden of mailen kan onderaan deze pagina.


'Geluk is mooier als je het deelt!'


Marleen van der Horst, LocatiemanagerElk jaar maakt IJmond Nieuws een mooie video impressie van onze actiedag! 

Waar wil je ons mee helpen?

Deze locatie heeft voldoende vrijwilligers!

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer €60,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?