Locatie Zwolle

Locatiemanager Zwolle

Welkom op de pagina van Rocking Up X-mas, locatie Zwolle!


Mijn naam is Melissa Plattel, 27 jaar uit Zwolle. Ik ben student op Hogeschool Windesheim en doe de studie: ondernemerschap en retailmanagement. Op dit moment ben ik al mijn eigen bedrijf begonnen en ben ik bezig met mijn scriptie.


Ik ben al vier jaar op rij met veel plezier locatiemanager geweest. Het idee achter Rocking Up X-Mas vind ik enorm mooi en de reacties van de mensen zijn onbeschrijfelijk. Daarom heb ik geen moment getwijfeld weer opnieuw mee te doen aan deze actie. 


Voor de locatie Zwolle is het doel om dit jaar 120 gezinnen te verrassen en hier kunnen wij nog hulp bij gebruiken! Wij zijn op zoek naar:

  • Vrijwilligers die willen helpen met de organisatie (waaronder donaties werven, social media en de algemene organisatie van de actiedag)
  • Nieuw speelgoed
  • Gratis entreekaartjes voor de kinderen (bijvoorbeeld het zwembad, springpark of andere leuke activiteiten)
  • Andere ideeën zijn meer dan welkom

Mocht jij ons kunnen helpen met een van bovenstaande punten, klik dan op de button onderaan deze pagina en stuur ons een e-mail.


Natuurlijk zijn kun jij ook geld doneren! Iedere euro is welkom en wordt volledig gebruikt voor de pakketten in Zwolle. 


Alvast bedankt voor je hulp en/of donatie!


Liefs,


Melissa Plattel

Benieuwd naar hoe het afgelopen jaar ging?

Waar wil je ons mee helpen?

Ik meld me aan als vrijwilliger

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer €60,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?