arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Zwolle

Locatiemanager Zwolle

Welkom op de pagina van Rocking Up X-mas, locatie Zwolle!


Mijn naam is Melissa Plattel, 23 jaar uit Zwolle. Ik ben student op Hogeschool Windesheim en doe de studie: ondernemerschap en retailmanagement. Naast mijn studie heb ik 3 bijbaantjes, dus ik ben een behoorlijk bezig bijtje.

Ik volg Thijs Lindhout al een tijdje via zijn podcasts en Instagram. Hier heb ik het verhaal gehoord over Rocking Up X-mas, waar ik al behoorlijk enthousiast over was. Toen ik de Instagram-post zag waar stond dat je locatiemanager kon zijn was ik om. Een gave en leerzame uitdaging voor mijzelf en ook nog eens met deze mooie gedachte erachter. Samen met het Rockteam, de andere locatiemanagers en natuurlijk Guido en Anouk weet ik eigenlijk zeker dat deze actie gaat slagen.


Voor de locatie Zwolle gaan we dit jaar 50 gezinnen verrassen en hier kunnen wij nog hulp bij gebruiken. Heb jij een leuk extraatje voor in het pakket, zoals: entreekaartjes voor uitjes, speelgoed of een ander leuk idee, dan is dat meer dan welkom! Daarnaast kun je natuurlijk ook een financiële bijdrage leveren, zodat de gehele actie kan slagen.


Alvast bedankt voor je hulp en/of donatie!


Liefs,


Melissa Plattel

Direct contact met deze locatie?

Updates uit Zwolle

14 september 2019

Locatie Zwolle is van start!

Gratis kerstkoekjes!