Wij hebben een hele toffe samenwerking: Greenside & Rocking Up X-Mas presents: The Christmas Book!

Wij hebben een hele toffe samenwerking: Greenside & Rocking Up X-Mas presents: The Christmas Book!

Wil jij als drie dubbel impact maken deze kerst? Dat kan met The Christmas Book. 

Greenside maakt bijzondere notitieboeken. Bijzonder, omdat ze gemaakt worden van enkelzijdig bedrukt papier dat – op de fiets!-  lokaal ingezameld wordt bij basisscholen. Dit papier  wordt vervolgens handmatig ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Elk notitieboek is dus handgemaakt én uniek! De onbedrukte zijden bieden ruimte voor nieuwe notities, aan de achterzijde kun je zomaar een kleurplaat of som tegen komen. 

Speciaal voor Rocking Up X-Mas maakt Greenside dit jaar een speciale editie: The Christmas Book!

Per verkocht Christmas Book wordt 1 euro aan Rocking Up X-Mas gedoneerd. Kies je voor de luxere variant met prachtige MODU cover, dan gaat er zelfs 5 euro per verkoop naar Rocking Up X-Mas. 

The Christmas Book is een uniek kerstgeschenk voor relaties en werknemers, waarmee je ook nog eens laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Je laat je van je greenside zien, helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betekenisvol werk én als piek op de kerstboom: per afname van 50 basic of 10 luxe Christmasbooks bezorg je ook nog eens een gezin dat het financieel zwaar heeft een prachtige kerst! Het notitieboekje gewoon voor jezelf bestellen voor thuis, of waar dan ook, kan natuurlijk ook!

Je bestelt The Christmas Book hier:

PS: Bij afname vanaf 25 stuks of meer zetten de medewerkers van Greenside gratis jouw logo op The Christmas Book!

Reactie plaatsen

Neem contact op met deze locatie