RUX-GP-kerst-1

Een fijne kerst voor iedereen!

Met jouw donatie verras je gezinnen die het moeilijk hebben met een luxe kerstpakket. Geef gemakkelijk & snel via Goodplace. Je zit nergens aan vast.

RUX-GP-kerst-1

Een fijne kerst voor iedereen!

Met jouw donatie verras je gezinnen die het moeilijk hebben met een luxe kerstpakket. Geef gemakkelijk & snel via Goodplace. Je zit nergens aan vast.

Kerstpakketten voor kwetsbare gezinnen

Met Rocking Up X-mas zorgen we elk jaar rond kerst dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de voedselbank. Wij willen ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan en ze voor even hun zorgen laten vergeten zodat ze kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is.


Wat zit er allemaal in het kerstpakket?

In het kerstpakket zitten ingrediënten en een recept om een luxe 3-gangen maaltijd te maken. We vullen dit aan met gesponsorde extra's zoals een lokaal uitje, speelgoed en andere zaken die niet vanzelfsprekend zijn voor deze gezinnen.


Kerstpakketten in 13 verschillende steden

We bezorgen dit jaar in Amersfoort, Den Haag, Ede, Eindhoven, Gooise Meren, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heerhugowaard, Leiden, Noordwijk, Heerlen, Roelofarendsveen en Zwolle.

Goodplace,
Dé donatie app.

Doneer flexibel en overzichtelijk aan jouw goede doelen. Allemaal vanuit één app, zonder ergens aan vast te zitten.

Makkelijk doneren
met Goodplace

Makkelijk & snel doneren

Wij hebben geen gegevens van jou nodig: je zit nergens aan vast. 


Overzicht over je donaties

Regel al je donaties vanuit één app.Geen winstoogmerk

Goodplace is een stichting en wil dat er zoveel mogelijk geld bij het goede doel terecht komt.