Locatie Leiden

In 2023 bezorgen we 172 kerstpakketten aan gezinnen met kinderen.

Alle vrijwilligers tijdens de actiedag in 2022

172 gezinnen met kinderen een fijne kerst bezorgen

Sinds 2018 zijn locatiemanagers Maarten en Vanessa vrijwilligers bij Rocking Up X-Mas locatie Den Haag. Vele kerstpakketten worden ingepakt voor gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. In 2022 brengen Maarten en Vanessa het concept naar regio Leiden om daar ook gezinnen te helpen. 


In 2022 hebben we 70 gezinnen blij kunnen maken met een 3-gangen diner, kerstontbijt en cadeautjes voor de kinderen. Dit jaar willen we graag 172 gezinnen een fijne kerst bezorgen!


Overdag zit de sfeer er goed in en wordt er hard gewerkt. In de avond brengen we de pakketten thuis bij de mensen. Het voelt goed om iets terug te kunnen doen. We zien met eigen ogen hoe sommige mensen leven en wat voor impact de kerstpakketten maken. Van ontroerde alleenstaanden tot blije springende kinderen die toch een cadeau te krijgen voor kerst."


Wil je zelf ook hiermee helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger en zie met eigen ogen de impact die de pakketten maken.


Heb je geen tijd maar wil je wel gezinnen uit Leiden een fijne kerst geven? Voor 60 euro kunnen we 1 gezin voorzien van een fijne kerst. Elk bedrag is welkom en wordt verdubbeld door locatiemanagers Maarten & Vanessa (tot €1375) .

Benieuwd naar hoe deze actie eruit ziet?

Bekijk de videosfeer impressie van vorige jaren

Waar wil je ons mee helpen?

Ik meld me aan als vrijwilliger voor 2024

Voor de actiedag in 2023 hebben we voldoende vrijwilligers die komen helpen! Wil je op de hoogte blijven van de actiedag van volgend jaar? Meld je dan alvast aan!


 

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer €60,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram & TikTok!

Mede mogelijk gemaakt door

Bedrijven

Met dank aan de financiële bijdrages van oa: Atelier voor Jou, Duco Peeters, Melita Mertens, het Nieuwe Nu, PIT en SYS Platform. 

Samenwerkingen

We werken samen met lokale bedrijven, zoals de Voedselbank, Jumbo, Dominos, Etos, Kruidvat, Albert Heijn, Microsoft en basisscholen.

Fondsen

Deze lokale stichtingen en fondsen dragen financieel bij: Fonds1818, H.L. Druckerfonds, Leidsche Maatschappij van Weldadigheid en Stichting Utopa.