Inzamelingsactie in samenwerking met de vriendenloterij!

Inzamelingsactie in samenwerking met de vriendenloterij!

Voor 2021 hebben wij, als Rocking Up X-Mas, de doelstelling minimaal 1000 gezinnen in Nederland te verrassen met een prachtig kerstpakket. Deze gezinnen, die leven op of onder de armoedegrens, een mooie kerst te bezorgen en hen kerst laten vieren zoals kerst bedoeld is. Even hun zorgen kunnen vergeten en heerlijk genieten van een kerstdiner. Cadeautjes onder de boom voor de kinderen. Samen in de kerstvakantie er op uit kunnen. Dat is voor velen van ons zo vanzelfsprekend, maar voor deze gezinnen niet. En juist in donkere dagen kan het zo’n opsteker zijn te merken dat er mensen zijn die aan je denken!  

1000 gezinnen. Het verrassen van 1 gezin kost ongeveer €50,- om alleen het kerstdiner te bekostigen. Daar komen kosten voor cadeautjes en een uitje nog bij. Ons doel is dan ook om €50.000 in te zamelen. Om alvast een eind op weg te komen, organiseren wij op dinsdag 31 augustus een inzamelingsactie in samenwerking met de vriendenloterij.  

Help je mee ons doel te verwezenlijken? Geef je dan op voor deze inzamelingsactie. Wanneer jij je opgeeft, kun je dinsdagavond 31 augustus een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor Rocking Up X-Mas. Het is de moeite meer dan waard, want: 

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan onze gezinnen. 
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking 
  • De VriendenLoterij keert tijdens de ‘Nationale Zomer Belmaanden 2021’ extra geldbedragen uit aan de drie clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht  

Hoe meer loten we verkopen, hoe dichterbij wij bij ons doel komen om 1000 gezinnen te verrassen. Daar gaan we samen voor toch?  

Wil je ons mee helpen, stuur dan een mail naar ikhebeenvraag@rockingupxmas.nl. Vermeld als onderwerp “Bel mij” en vermeld in de mail je naam en telefoonnummer. Dan spreken we je graag de 31ste en zullen we alles telefonisch toelichten. Het telefoontje is vrijblijvend, na het horen van alle ins en outs bepaal je zelf of je meespeelt!

Reactie plaatsen

Neem contact op met deze locatie