Het bestuur trapt 2021 af!

Als bestuur van Rocking Up X-Mas zijn wij eigenlijk het hele jaar met kerst bezig. Maar zodra de zomervakantie op zijn eind loopt, is het weer tijd om echt aan de bak te gaan!

Begin augustus trapten wij als bestuur samen officieel af voor weer een nieuwe editie van Rocking Up X-Mas in 2021. De voorbereidingen die al zijn gedaan: de kok is geregeld, de leverancier voor de boodschappen in de pakketten is bekend, het jaarverslag 2020 is geschreven, de financiële jaarstukken van 2020 zijn rond. Nu is het tijd om weer vooruit te kijken. Hoeveel locaties gaan er dit jaar mee doen? Hoe gaan wij de benodigde euro’s ook in 2021 weer bij elkaar krijgen? Welke partners helpen ons dit jaar? Er is een hoop werk gedaan, maar nog een hele berg werk te verzetten.

Vandaag werken we verder aan de plannen voor komende kerst, maken we de to do lijst weer rond. Maar vooral verbinden wij weer even met elkaar, hebben we het erg gezellig en spreken we het vertrouwen weer naar elkaar uit dat wij dit samen gaan rocken!  

Rocking Up X-Mas 2021, wij zijn er klaar voor! 

Reactie plaatsen

Neem contact op met deze locatie