Locatie Gooise meren

Locatiemanagers Gooise meren

Welkom op de pagina van Rocking Up X-Mas, locatie Gooise Meren. Wat fijn dat we je interesse hebben gewekt!


Wij zijn Debbie en Romy en sinds 3 jaar werken wij samen in Bussum bij het allerleukste bedrijf van Nederland! In december 2021 lazen wij een artikel in een magazine over Rocking Up X-mas en we werden direct gegrepen door de mooie gedachte achter deze stichting.


Met trots kunnen we daarom melden dat vanaf 2022 locatie Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden) is toegevoegd aan de mooie lijst met Rocking Up X-mas locaties.


Samen met de overige collega’s van ons bedrijf in Bussum, vormen wij een team dat zich met volle overgave en overtuiging zal inzetten in de Gemeente Gooise Meren. We zien het als onze missie om gezinnen die onder de armoedegrens leven, tijdens Kerst te verrassen met een luxe Kerstpakket zodat ze even hun zorgen kunnen vergeten.


Aangezien wij allebei een enorme Kerstfanaat zijn, dragen wij graag bij aan de Kerstgedachte door gezinnen te helpen die het écht nodig hebben .


HOE KUN JIJ ONS HELPEN?

  • Gelddonaties: Om de luxe kerstpakketten mogelijk te maken, zijn alle donaties van harte welkom. Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer 50 euro per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.
  • Productdonaties: Denk hierbij aan nieuw speelgoed of vrijkaarten voor een zwembad, attractiepark etc. voor het hele gezin.
  • Delen: Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, kun je ons helpen door ons te volgen op social media en hier onze berichten te delen. Facebook - Instagram
  • Ander idee? Heb je een ander leuk idee hoe je kunt bijdragen aan dit initiatief, dan horen wij dit graag!

WIJ ZIJN READY TO ROCK!
#gelukismooieralsjehetdeelt

 

Warme Kerstgroeten, Debbie & Romy

Deze locatie heeft voldoende vrijwilligers. 

Bekijk andere locaties waar je je nog kan aanmelden!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?