Locatie Ede

Rux- Ede

Locatieteam Ede

Wat leuk dat je interesse hebt in de kerstactie van Rocking Up X-Mas in Ede!


Locatie Ede wordt dit jaar gerund door Michèle en Sylvia von Kriegenbergh, ondersteund door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Ons doel is om 50 gezinnen in de gemeente Ede die een zwaar jaar achter de rug hebben een onvergetelijke kerst te bezorgen. Dit gaan we doen door de gezinnen te verrassen met een luxe kerstpakket gevuld met een 3-gangen kerstmenu, speelgoed en andere extraatjes.


Kerst staat voor ons voor onbezorgd genieten met vrienden en familie, samen aan tafel genieten van een uitgebreide maaltijd. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. Er zijn nog steeds veel gezinnen die het financieel zwaar hebben. Wij vinden dat ook deze gezinnen een fijne en onbezorgde kerst verdienen. Daarom zetten wij ons in voor dit geweldige initiatief van Rocking Up X-mas.


Help jij ons mee om 50 gezinnen in Ede een fantastische kerst te bezorgen? Op een van onderstaande manieren kan je helpen:

- Tijd: We hebben nog een aantal plekken beschikbaar voor kerstengels die willen helpen met het inpakken en rondbrengen van de kerstpakketten.


- Geld: Een luxe 3-gangen kerstmenu voor een gezin van 4 personen kost ongeveer €50, maar iedere bijdrage, klein of groot, wordt zeer gewaardeerd.


- Producten: We willen de gezinnen graag verblijden met luxe extraatjes als speelgoed, verzorgingsproducten en leuke uitjes.


- Delen: Geluk is mooier als je het deelt. Deel deze actie binnen je netwerk en wie weet inspireer je hiermee een ander om ons te helpen of iets anders moois te doen.


Wil jij je opgeven als vrijwilliger of doneren? Kijk dan even verder op deze pagina voor het aanmeld- en donatieformulier!


Wil je je hulp op een andere manier aanbieden? Stuur ons een e-mail naar ede@rockingupxmas.nl


Let’s rock this X-mas!!!


Michèle en Sylvia

Waar wil je ons mee helpen?

Ik meld me aan als vrijwilliger!

  • We horen graag wie je bent.
  • Handig zodat we kunnen reageren.
  • Voor als we snel willen schakelen of checken of je onze mail hebt gehad ;-)
  • Wil je nog iets toevoegen? Bijvoorbeeld dat je je met iemand anders aanmeld.

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down