arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Heemskerk

Locatiemanager Heemskerk

Hi! 

Welkom op de pagina van Rocking Up Xmas, locatie Heemskerk!

Mijn naam is Marleen van der Horst, 36 jaar, moeder van 2 geweldige kids. Na eerst een paar jaar in Beverwijk te hebben gewoond, ben ik nu sinds zo’n 11 jaar woonachtig in Heemskerk.

 

In het dagelijks leven ben ik ZZPer. Ik werk als coach voor personal body plan en run daarnaast mijn eigen coachingsbedrijf. Ik coach vrouwen op het gebied van mindset en geef workshops. 

Hiervoor heb ik jarenlang in de detailhandel gewerkt, 12 jaar lang bij BCC in Beverwijk om precies te zijn, dus wellicht kocht je ooit een tv of wasmachine bij mij 😉

 

Vorig jaar bezocht ik de rocking up Xmas benefiet voorstelling van Thijs Lindhout (en alle andere gasten) die er een geweldige avond neerzette. Mijn interesse voor rocking up Xmas was gewekt! Wat een geweldig initiatief.

 

Ik vind het belangrijk om niet alleen te nemen maar ook veel te geven. Een boodschap die ik ook graag overdraag aan mijn kinderen. Betrokkenheid, klaar staan voor een ander en elkaar helpen zijn dingen die de wereld een stukje mooier maken!

Ik heb dan ook al veel goede doelen gesteund, collectes gelopen en mijn handen uit de mouwen gestoken als vrijwilliger voor mooie initiatieven. Ook heb ik in de afgelopen jaren al vaak gezien hoe de inwoners van Heemskerk in actie kunnen komen en maatschappelijk betrokken zijn. Dit is de eerste keer dat ik mezelf “manager” mag noemen van een dergelijke actie, ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! Ik heb er 100% vertrouwen in dat deze actie in Heemskerk -vóór Heemskerkers en dóór Heemskerkers- niets anders dan een groot succes kan worden.”

Adjunct Locatiemanager Heemskerk

"Hoi iedereen, ik ben Anita Perré-Meijer, 48 jaar. Ik ben getrouwd en ben moeder van een prachtige dochter van 20 jaar. Ik ben al 29 jaar tandartsassistente waarvan 28 jaar bij dezelfde praktijk. Met mensen omgaan is mijn “ ding”.


Toen Marleen mij vroeg haar te assisteren bij deze mooie actie heb ik direct ja gezegd. Vijf jaar geleden heb ik voor Heemskerk ook een (spontane) kerstpakketten actie gedaan voor ca 15 gezinnen, samen met een kennis en dat was een groot succes en zo dankbaar om te doen! Ik heb er nu dan ook weer veel zin in!


Ik weet dat samen met onze vrijwilligers we er een pracht van een kerstpakket van kunnen maken! Het voelt fantastisch om mijn steentje te kunnen bijdragen aan zo’n mooi project! ❤ "

Direct contact met deze locatie?

Updates uit Heemskerk

14 september 2019

Locatie Heemskerk is van start!

9 oktober 2019

Gister zijn Anita en ik een rondje door “het dorp” gegaan. We bezochten bedrijven en winkeliers in het centrum van Heemskerk, om steun te vragen voor Stichting Rocking Up X-mas. Dit zodat wij met kerst 50 Heemskerkse minderbedeelde gezinnen kunnen verrassen met een prachtig kerstpakket.


Wij zijn ons ervan bewust dat mkb’ers het niet makkelijk hebben en dat wij niet de eerste, en zeker niet de laatste zijn die om steun vragen in de vorm van sponsoring of donaties. Niet iedere winkelier kan of wil (iedereen) helpen in de vorm van geld of spullen. Dat is logisch en oké. Wij worden al mega blij van bereidwilligheid, tips en bemoedigende woorden die we hopen te krijgen! We gingen er met een “nee heb je, ja kun je krijgen” mindset in.


Maar wauw! Wat zijn wij trots op Heemskerk. In 1,5 uur tijd ontvingen wij: chocola voor in 50 pakketten, voetballen, verzorgingsproducten, mogelijkheid speelgoed te kopen tegen inkoopprijs, een potentiële inpak ruimte,  geld, namen en tel.nrs van connecties die ons wellicht ook kunnen helpen.


Het begin is er! Maar we zijn er nog niet. 


Donaties zijn nog steeds keihard nodig :-)

14 oktober 2019

Yesss vanmorgen hebben wij bericht gekregen van zwembad de Waterakkers dat zij 100 vrijkaartjes sponsoren voor in de 50 kerstpakketten! Whoohoo tè gek 🎉🎉🎉


Wij zijn druk bezig bedrijven te benaderen en meer bekendheid te genereren. Morgen schuiven we aan bij Frank en Vrij, een praatprogramma van omroep Heemskerk. 


Mocht je nog connecties hebben bij media in/rondom Heemskerk, bij bedrijven, winkels etc rondom Heemskerk en kun je ons in contact brengen? Laat het me weten!


Oh en natuurlijk is er nog steeds geld geld geld nodig. We gaan 50 pakketten uitdelen aan 50 gezinnen uit Heemskerk die dat heel goed kunnen gebruiken. Voor velen van ons is het zo normaal. Met kerst gaan we lekker uitgebreid (uit)eten, een kerstboom, mét cadeautjes eronder. Voor deze gezinnen is het de vraag of de kachel nog wel brand met kerst...

Dus mocht je wat kunnen missen, elke euro helpt. De kosten voor 1 pakket zijn ongeveer €50,-. En dat dus keer 50. Reken maar uit. Ok doe ik voor je. Minimaal €2500,- is er nodig. De eerste €500,- is binnen. Maar dat is niet genoeg.


Doneren kan via de donatie button op deze pagina!

15 oktober 2019

Vanavond waren Anita en ik te gast "Frank en Vrij", het praatprogramma van Ijmond Nieuws. Wij mochten hier alles vertellen over Rocking Up X-mas. Wij waren behoorlijk onder de indruk van de professionele setting, dus de zenuwen waren toch wel wat aanwezig. Gelukkig werden we onwijs warm ontvangen en goed op ons gemak gesteld. Het was een leuk gesprek en een leuke ervaring. En hopelijk komt het ten goede aan de bekendheid van ons mooie doel in Heemskerk! 8 november zal de uitzending online komen op het youtube kanaal en op de facebook pagina van Ijmond Nieuws. 

18 oktober 2019

Op 17 september plaatsten Anita en ik ons eerste oproepje op social media. We hadden geen idee wat we konden verwachten en hoeveel tijd het zou kosten om 30 vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Maar social media leek ons de beste plek om te beginnen. Wat er toen gebeurde... Binnen 1,5 dag hadden wij ons team van vrijwilligers compleet! Hartverwarmend dat er zoveel betrokken mensen in ons mooie Heemskerk wonen. We hebben zelfs mensen moeten "afwijzen"! 


Omdat het best bijzonder is wat we samen gaan doen, leek het ons een goed idee om al ruim van te voren bij elkaar te komen. Zo kunnen we elkaar vast leren kennen en een goede teamspirit creëren. Donderdag 17 oktober was het zo ver, de eerste Rocking Up X-mas team Heemskerk meet-up! Helaas kon niet iedereen er bij zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een ontzettend gezellige avond, vol enthousiasme en betrokkenheid. Ik heb 300% vertrouwen in dit topteam!

Update 9 november 2019

Op dinsdag 15 oktober waren Anita en ik te gast in de talkshow "Frank en Vrij 2.0" van IJmond nieuws. Hier mochten we vertellen over Rocking Up x-mas, hoe de stichting ontstaan is, waarom wij ons hier voor inzetten en wat we nog nodig hebben. Het was een leuke (en ook wel spannende) ervaring! Zie hier ons talkshow debuut.

RUX Heemskerk bij 'Broodje Hans" op Heemskerk FM

Op zaterdag 23 november waren Anita en ik wederom in de media om Rocking Up X-mas in Heemskerk onder de aandacht te brengen. Niet te zien dit keer, maar wel te horen. We mochten namelijk aanschuiven bij radioprogramma 'Broodje Hans" op Heemskerk FM.  Ook dit was weer een erg leuke ervaring!


Op deze pagina kun je het fragment terug luisteren:

www.broodjehans.nl/interview/broodje-van-de-week-rocking-up-x-mas-marleen-en-anita/ 

Gratis kerstkoekjes!