Rux - roelofarendsveen

Locatie Roelofarendsveen

marga-roelofarendsveen

Locatiemanager Roelofarendsveen

Hi,


Leuk dat een kijkje komt nemen bij de locatie Roelofarendsveen.


Ik ben Marga, 42 jaar en woon in Roelofarendsveen. Geboren in Ter Aar en voor de liefde naar 'de Veen' verhuisd.


Vorig jaar kwam ik Rocking Up X-Mas tegen. Ze zochten iemand om te helpen met social media. Omdat ik net met mijn bedrijf door een transformatie heen ging, was dit voor mij een mooie manier om meer met social media te gaan doen. Ik heb een Personal Assistant bureau en richt mij met name op social media, events en online en offline uitingen in Canva.


Omdat ik het ontzettend mooi vind wat Rocking Up X-Mas doet, wilde ik meer. Zo heb ik samen met mijn tweelingzus geholpen met kerstpakketten bezorgen in Heemskerk. Het was zo gaaf om te doen. Die blije en ontroerde gezichten, dat wilde ik ook graag voor mijn eigen gemeente doen. 


Geven is het eigenlijk het mooiste wat er is. Omdat niet iedereen kan genieten van een fijn kerstdiner met familie en/of vrienden willen wij een handje helpen. Met een groep vrijwilligers gaan wij de voorbereidingen treffen en tijdens het rondbrengen van de pakketten hebben we zeker extra handjes nodig. Gelukkig zijn er in deze gemeente genoeg helpende handjes, dus ik zie uit naar onze eerste kerst met Rocking Up X-Mas in 2021!


We gaan minimaal 50 gezinnen blij maken met een luxe kerstpakket zodat zij kunnen genieten van een heerlijk kerstmaal. Natuurlijk zetten wij alles op alles om meer gezinnen een fijne kerst te bezorgen.


Warme groet,


Marga de Blanken

Waar wil je ons mee helpen?

Deze locatie heeft voldoende vrijwilligers

Ik doneer geld voor deze locatie!

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Direct contact met deze locatie?