Locatie Leiden: Aftermovie van de actiedag

In 2023 zijn er 172 kerstpakketten bezorgd aan gezinnen met kinderen.

Bekijk de after movie 2023

Rond kerst zijn er 172 gezinnen verrast met een drie gangen diner, kerst ontbijt en kado's voor de kinderen.

Groepsfoto van de vrijwilligers tijdens de actiedag

4x zoveel gezinnen als in 2022 geholpen

Voor het 6e jaar op rij hebben locatiemanagers Maarten en Vanessa samen met een team van vrijwilligers kerstpakketten worden ingepakt voor gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank.


In 2022 hebben we 70 gezinnen blij kunnen maken met een 3-gangen diner, kerstontbijt en cadeautjes voor de kinderen. Dit jaar zijn we verdievoudigd en hebben we 172 gezinnen een fijne kerst bezorgd!


Ook in 2024 wordt de actie opgezet. Wil je zelf ook hiermee helpen? Meld je dan alvast aan als vrijwilliger en zie met eigen ogen de impact die de pakketten maken.

Benieuwd naar hoe deze actie eruit ziet?

Bekijk de videosfeer impressie van vorige jaren

Mede mogelijk gemaakt door

Bedrijven

Met dank aan de financiële bijdrages van oa: Atelier voor Jou, Duco Peeters, Melita Mertens, het Nieuwe Nu, PIT en SYS Platform. 

Samenwerkingen

We werken samen met lokale bedrijven, zoals de Voedselbank, Jumbo, Dominos, Etos, Kruidvat, Albert Heijn, Microsoft en basisscholen.

Fondsen

Deze lokale stichtingen en fondsen dragen financieel bij: Fonds1818, H.L. Druckerfonds, Leidsche Maatschappij van Weldadigheid en Stichting Utopa. 

Samenwerking Basisschool

De leerlingenraad van de basisschool 't DOK heeft een cadeautjes inzamelingsactie opgezet waarbij de kinderen een nieuw ingepakt cadeautje meenamen naar school. De leerlingenraad heeft deze actie meteen gecombineerd met een kerstborrel waar de kinderen zelf koekjes voor hebben gemaakt. Dankzij deze actie zijn er bijna 100 cadeautjes gedoneerd!

Waar wil je ons mee helpen?

Ik meld me aan als vrijwilliger voor 2024

De actiedag 2023 is voorbij. Wil je in 2024 mee helpen? Meld je dan alvast aan!


 

Ik doneer geld voor deze locatie!

Actiedag van dit jaar gemist? Je kunt alvast voor de actie van volgende jaar doneren. Ook dan worden er weer pakketten gemaakt en uitgedeeld.


Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer €60,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram & TikTok!