arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Utrecht

Locatiemanager Utrecht

Ten eerste wil ik je bedanken dat je de tijd neemt om dit te lezen en om mij te helpen met dit kei goede initiatief.


Mijn naam is Rian Hessels, 25 jaar, levensgenieter en woonachtig in Utrecht.


Ik ben gelukkig met alle kansen die ik krijg en gekregen heb en dit deel ik graag met anderen: ‘’Door geluk te delen wordt het vermenigvuldigd’’.


In het dagelijks leven werk ik in de consultancy in de zorg en volg ik daarnaast nog een master. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ga ik graag op reis en staat sporten hoog op mijn prioriteitenlijstje.


Zodra er iets geregeld moet worden sta ik graag vooraan en het geeft me een kick als er top resultaten bereikt worden.


In juni zag ik op Instagram de oproep van Thijs Lindhout dat er nog locatiemanagers gezocht werden. Het initiatief sprak mij gelijk aan en ik daarom heb mij snel opgegeven. In 2018/2019 heb ik een wereldreis gemaakt en veel geld en tijd in mijzelf gestopt. Om die reden wil ik graag wat teruggeven aan mensen die dit niet kunnen doen en een zwaar jaar achter de rug hebben gehad.


Ik heb al enkele goede doelen gesteund door middel van sportieve acties, maar nog nooit als manager. Het runnen van locatie Utrecht zie ik als een gave en leerzame uitdaging. Met de hulp van het Rockteam en alle andere locatiemanagers zie ik dat helemaal goedkomen. Mijn mantra zal hierbij goed van pas komen: Nil Volentibus Arduum Niets is te moeilijk voor hen die het willen.


Bedankt voor je hulp en/of donatie!


Liefs,

Rian

Direct contact met deze locatie?

Updates uit Utrecht

27 oktober 2019

Wauw, het is alweer eind oktober. Tijd om een update te schrijven voor RockingUpXmas. Deze update schrijf ik op een heerlijke zondag na lekker te hebben ‘’gewerkt’’ voor de stichting.


Toen ik mij opgaf had ik geen goed beeld wat er allemaal op mij af zou komen en nu ben ik daar erg blij om. Het is veel werk, maar het blijft mij energie geven en dat is een goed punt.


Vanaf de kick-off in september heb ik mij vol energie ingezet. Ik heb heel veel e-mails gestuurd en telefoontjes gepleegd. Helaas heb ik vaak  ‘’nee’’ te horen gekregen, maar gelukkig ook heel veel positieve reacties. Laten we ons daarop focussen!


Wat gaat er al super goed?

 

 • Mijn aantal  vrijwilligers voor 23 december! 

  Wauw, dat had ik niet verwacht. Er hebben zich veel mensen vol enthousiasme aangemeld en mijn lijst is zit vol en daarom heb ik zelfs al mensen op de wachtlijst. Wat is dat toch gaaf zeg. Het is een gemixte groep mensen die ik wel en niet persoonlijk ken. Deze mensen hebben één ding gemeen: een goed hart en het willen delen van hun geluk. Heel gaaf en ik ben onwijs dankbaar voor hun hulp. 
 • De inpaklocatie.

  Ik heb een inpaklocatie geregeld waar je met een kleine vrachtwagen in kan rijden. Dat is natuurlijk fantastisch wanneer de boodschappen geleverd worden. Die kunnen vanaf de vrachtwagen gelijk de grote ruimte in. Daarnaast is de locatie goed gelegen in Utrecht dus dat is handig voor het bezorgen in verschillende wijken.    
 • Een maaltijd voor de vrijwilligers.

  De vrijwilligers op 23 december kan ik verblijden met een pizza. Daar ben ik heel erg blij mee en ik denk dat ik niet de enige ben. Tussen het inpakken en het wegbrengen verdienen we wel een goede maaltijd. 
 • De extraatjes.

  Langzaam krijg ik van steeds meer bedrijven te horen dat ze mee willen werken aan dit goede doel. Zij doneren een uitje of leuke artikelen, de pakketten worden dus onwijs leuk. In dit geval is het more = more, dus als je nog een leuke aanvulling hebt, dan hoor ik dit graag!    
 • De 50 adressen.

  Op dit moment heb ik nog geen 50 adressen, maar ik heb goed contact met de Voedselbank dus dit gaat helemaal goed komen. Ook mijn dank voor deze samenwerking.

Wat moet onder andere nog geregeld worden?


 • Donaties!

  De donaties komen langzamerhand binnen, maar ik zit nog niet aan het minimale bedrag. Ik wil minimaal € 500,- ophalen. Hiermee worden de boodschappen in de pakketten betaald. Natuurlijk is dit niet voldoende voor alle boodschappen, maar de rest wordt opgehaald door het landelijk team. Uiteraard is meer dan € 500 ,- altijd welkom! Ik ben dankbaar voor iedere donatie en iedere euro wordt goed gebruikt. Wil jij nog een goed doel steunen dit jaar? Twijfel niet en steun deze geweldige actie!    
 • Een borrel voor de vrijwilligers

  Samen met de vrijwilligers wil ik proosten op een goede actiedag en om samen een mooie kerst in te gaan. Hier hoort natuurlijk een borrel bij. Met een leuke partij ben ik in gesprek om iets regelen. Duimen dat dit iets wordt! 
 • Nog meer leuke extraatjes.

  Zoals ik al schreef heb ik leuke extraatjes kunnen regelen, maar more=more. Hier werk ik dus hard aan. Hulp in meedenken is altijd welkom!

14 september 2019

Locatie Utrecht is van start!

Gratis kerstkoekjes!