arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Rotterdam

Locatiemanager Rotterdam

Welkom op de pagina van Rocking Up Xmas, locatie Rotterdam!


Mijn naam is Chantal Bruining, 35 jaar, geboren en getogen in Rotterdam en moeder van 2 super lieve kinderen. Naast het moederschap geniet ik enorm van het werken in mijn eigen makelaarskantoor. Met 3 vestigingen in Portugal maken wij iedere dag mensen blij met de aankoop of verkoop van hun (tweede) huis in de Portugese zon. Een groot voordeel is dat ik daardoor veel naar de zon kan reizen wat zeker in de wintermaanden heel prettig is!


De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan beseffen hoe goed wij het eigenlijk hebben als gezin en dat het heel fijn is om anderen te helpen op momenten of in situaties waar het voor hen heel moeilijk is, maar waar het vaak voor ons een kleine moeite is.


Mijn positieve instelling en mijn “komt wel goed” mentaliteit hebben mij gebracht waar ik vandaag de dag ben en door deel te nemen aan de Rocking Up Xmas vrijwilligersactie hoop ik een stukje positiviteit te brengen bij al deze gezinnen in Nederland die het op dit moment erg moeilijk hebben.


Mijn interesse werd gewekt door het luisteren naar de Podcast van Thijs Lindhout in zijn zoektocht naar geluk. De podcast in combinatie met het idee dat ik zelf had om dit jaar al mijn personeelsleden iemand in hun omgeving uit te laten kiezen die het moeilijk heeft en met kerst wel een steuntje in de rug zou kunnen gebruiken, maken dat ik graat aan dit initiatief hier in Nederland wil deelnemen om dit jaar 1.000 gezinnen blij te maken met kerst!


Voor locatie Rotterdam gaan we dit jaar 50 gezinnen verrassen. Heb jij een leuke bijdrage voor het kerstpakket van deze 50 gezinnen in Rotterdam (denk aan entreekaartjes voor leuke uitjes, speelgoed of bijvoorbeeld een gezinsspelletjes) of wil je een financiële bijdrage leveren zodat er voor deze 50 gezinnen mooie extra’s gekocht kunnen worden? Laat het mij dan via deze pagina weten!  


Op naar een mooie kerst!


Warme groet,


Chantal Bruining

Direct contact met deze locatie?

Updates uit Rotterdam

14 september 2019

Locatie Rotterdam is van start!

Gratis kerstkoekjes!