Locatie voor het maken van de kookvideo’s

Locatie voor het maken van de kookvideo’s

Elk jaar zitten in onze kerstpakketten alle ingrediënten voor het bereiden van een heerlijk driegangen kerstdiner. De recepten voor dit diner worden elk jaar weer samengesteld door een chefkok. Zoals in het eerdere nieuwsbericht vermeld zal Tjitze van der Dam dit jaar onze kok zijn! 

Sinds vorig jaar maken wij van de recepten voor het driegangenmenu in de kerstpakketten, ook kookvideo’s. Op deze manier kunnen de ontvangers van onze pakketten niet alleen koken met het recept op papier, maar kunnen zij via een linkje ook de kookvideo’s bekijken. 

Heel leuk om op deze manier ook de kok aan het werk te zien die het menu heeft gemaakt. Daarnaast kan het ook voor mensen die om wat voor reden ook moeite hebben met lezen, of meer visueel ingesteld zijn heel fijn zijn om te koken met een video.  

Om een kookvideo op te nemen is natuurlijk een mooie ruime keuken nodig, met goede lichtinval zodat de bereiding zo goed mogelijk vastgelegd kan worden. Dit jaar hebben wij een geweldige partner gevonden waar wij samen met Tjitze de kookvideo’s op mogen nemen. Wij zullen dit doen in de prachtige keuken van Het Foodlokaal. Het Foodlokaal is een proefkeuken/vergaderlocatie waar alles aanwezig is om heerlijk te koken. De keuken ziet er prachtig uit en zal een mooi decor zijn voor de video’s. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat wij van deze ruimte gebruik mogen maken! 

Benieuwd naar de locatie, neem dan een kijkje op de website.

Reactie plaatsen

Neem contact op met deze locatie