Rocking Up X-mas events
arrow_drop_up arrow_drop_down

Rocking Up X-MAS Kerstshow 2019!

Om ervoor te zorgen dat Rocking Up X-mas 1000 gezinnen kan verrassen met een luxe kerstpakket organiseren we ook dit jaar weer een benefiet kerstshow. Op 16 december vindt deze spectaculaire kerstshow plaats in het stadstheater van Zoetermeer. 

Fien Vermeulen, Thijs Lindhoudt, Niek van den Adel & anderen delen hun eigen inspirerende verhaal vol met humor. Jij kan hierbij zijn en op deze manier onze actie steunen. 

Rocking Up The 90's And 00's

Na de uitverkochte editie van vorig jaar kunnen we niet anders dan ook dit jaar weer voor één avond  terug te gaan naar de 90's en 00's. We toveren Buitenzorg weer om tot dé danstempel van Ede met de leukste mensen en hits uit die periode. Dit jaar vergroten we de ruimte en focussen we ons nog meer op de hits van toen. Samen met wat organisatorische aanpassingen moet dit er voor zorgen dat we de fantastische sfeer van vorig jaar op zijn minst gaan evenaren.


En ook dit jaar wordt de volledige opbrengst weer gebruikt om gezinnen die een moeilijke tijd doormaken te verrassen met een kerstpakket!

.
Gratis kerstkoekjes!