arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Rocking Up X-mas Kerstshow 2019!

Geluk is mooier als je het deelt. Deel jij ook mee? 

Én wil je een super toffe en inspirerende  avond ervaren?

Ja, dit wil ik niet missen!

Rocking Up X-mas Kerstshow 2019!

Geluk is mooier als je het deelt. Deel jij ook mee? 

Én wil je een super toffe en inspirerende  avond ervaren?

4.000
Blije mensen deze kerst
50.000
Euro is hiervoor nodig
20
Steden door heel Nederland
500
Vrijwilligers werken hieraan mee

Rocking Up X-mas Kerstshow 2019

Rocking Up X-mas verrast ieder jaar met kerst gezinnen uit heel Nederland die afhankelijk zijn van de Voedselbank met een luxe kerstpakket. 


Na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een grote benefietshow. Ditmaal in het Stadstheater Zoetermeer.


Je kunt deze actie nu steunen! Bezorg gezinnen een onvergetelijk kerst en geniet je zelf van een grandioze kerstshow vol humor en inspiratie.

De volgende helden worden verwacht

Fien Vermeulen
Je kent haar als presentatrice, radio nieuwslezeres bij Q-music of als deelneemster van Expeditie Robinson. Ze is daarnaast public speaker. Een echte survivor! Laat je inspireren!

Thijs Lindhout

Dé host van de 100% inspiratie-podcast, de nummer 1 podcast van Nederland. Tijdens de kerstshow krijg je een mini-versie van zijn 100% Inspiratie Show te zien.

Niek van den Adel

Dé spreker die je echt kan raken. Door een motorongeluk in 2010 heeft hij een hoge dwarsleasie. Hij neemt je mee in zijn verhaal over veerkracht en wendbaarheid.

Kevin Weijers

Kevin leert bedrijven de kunst van experimenteren. Zijn eigen experimenten richten zich met name op sociale uitdagingen. Recentelijk schreef Kevin het boek, ’21 dagen niet klagen.’

Jitske Kramer

Haar motto “verschillen maken de mens”. Ze is altijd op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen, Hiermee verbetert de slagkracht van mens en organisatie en daarnaast wordt de wereld net een beetje mooier.

Mystery guest
Een Mystery Guest zal zijn/haar plotselinge verschijning doen. Dit houden we alleen nog even geheim ;)

Testimonial show 2018

Wat een mooie avond, het eten was geweldig, de wijn fantastisch! De sprekers, het programma en de zaal/geluid klopte allemaal. Echt super opgezet! Ik ben ervan overtuigd dat volgend jaar meer dan het dubbele aantal haalbaar is met alle zaadjes die vanavond zijn gepland! Ik ben echt dankbaar dat ik jou heb leren kennen.


Rogier Schulmeister ~Directeur ETS Spoor B.V.

Hoe, wie, wat en waar?!

Om ervoor te zorgen dat Rocking Up X-mas 1000 gezinnen kan verrassen met een luxe kerstpakket organiseren we ook dit jaar weer een benefiet kerstshow.


Op 16 december vindt deze spectaculaire kerstshow plaats in het stadstheater van Zoetermeer


Fien Vermeulen, Thijs Lindhout, Niek van den Adel & anderen delen hun eigen inspirerende verhaal vol met humor. Jij kan hierbij zijn en op deze manier onze actie steunen. 

Wil jij dit initiatief namens je bedrijf sponsoren?

Initiatiefnemer Thijs Lindhout biedt op zijn eigen website een aantal zeer interessante sponsordeals aan. 


Wil jij dit initiatief sponsoren, daarnaast een super toffe en inspirerende avond beleven, eventueel inclusief een 3-gangen diner, champagne, meet & greet met de sprekers, backstage tour, foto moment op het podium, je bedrijf in de picture laten zetten en / of een ultieme VIP behandeling?

Gratis kerstkoekjes!