arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Arnhem

Locatiemanager Arnhem

Welkom op de pagina van locatie en team Arnhem! Wij zijn de familie Wouters en wij doen dit jaar voor het eerst mee met Rocking Up X-mas. 

Samen met mijn vrouw Wendy, dochter Milou en een tweede op komst wonen wij in het, voor Arnhem gezien, nabij gelegen dorp Driel. Daarvoor jarenlang in Arnhem gewoond en opgegroeid.

 

Kerst is voor ons en onze familie erg belangrijk evenals doelgroepen die soms wat extra hulp en aandacht kunnen gebruiken. Zo zetten wij ons in voor het G-voetbal in Arnhem, collecteren we voor de NSGK en zitten we eigenlijk nooit stil op dit vlak.

 

En in Rocking Up X-mas zagen wij de perfecte combinatie om mensen dezelfde vreugde te geven die wij met kerst ervaren. 

 

Denk jij er ook zo over? Help ons dan met het organiseren om dit voor elkaar te krijgen. Alle hulp is welkom! 

Waar wil je ons mee helpen?

Ik meld me aan als vrijwilliger!

  • We horen graag wie je bent.
  • Handig zodat we kunnen reageren.
  • Voor als we snel willen schakelen of checken of je onze mail hebt gehad ;-)
  • Wil je nog iets toevoegen? Bijvoorbeeld dat je je met iemand anders aanmeld.

Ik doneer geld voor deze locatie!

------------------------

Ik hoef geen bevestiging voor mijn administratie

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin. Maar we zijn met alle bedragen blij dus je kunt zelf een bedrag invullen.

Ik doneer geld voor deze locatie!

------------------------

Ik wil een bevestiging voor mijn administratie

Een luxe 3-gangen kerstmenu kost ongeveer € 50,- per gezin en dat is dan ook het minimum voor deze donatie.

Direct contact met deze locatie?

Updates uit Arnhem

14 september 2019

Locatie Arnhem is van start!

5 november 2019

Afgelopen maanden zijn we hard van stapel gelopen met de voorbereidingen voor RUX Arnhem 2019!


We hebben in Elden het dorpshuis van de dorpsvereniging gesponsord gekregen als inpaklocatie. Dit is mogelijk gemaakt door café Ons Huis en zij biedingen ook hen koelingen aan voor de boodschappen.


We hebben diverse donaties ontvangen van familieleden, vrienden, kennis, mensen die het een warm hart toedragen en bedrijven zoals Bloom Oosterbeek, Eataliano in Arnhem, Stichting SIA en er gaan er nog meer volgen. Buiten de donaties hebben we zelf als Team Arnhem deelgenomen aan een kerstmarkt en een markt voor babykleren, wat samen een leuk bedrag heeft opgeleverd.


We hebben gratis pizzabonnen ontvangen, een bijdrage aan de verzorging voor onze vrijwilligers gekregen en zijn nu volop aan het kijken waar we de kerstpakketten mee aan kunnen vullen. Denk aan speelgoed, maar ook uitjes en lekkernijen die typisch Arnhems zijn. 


Als laatste zijn we super blij dat er echt veel aanmeldingen die via de website voor Arnhem zijn binnengekomen. Hierdoor zitten we nu al zo goed als aan onze max qua vrijwilligers. Maar er is altijd ruimte voor super enthousiaste vrijwilligers die hen steentje op welke wijze dan ook willen bijdragen. 

 

Team Arnhem houdt jullie op de hoogte van de vorderingen en let's rock Christmas!

28 november 2019

Afgelopen periode is team Arnhem enorm veel gesteund door prachtige bedrijven. GMB, Bar XO en Vital Gym hebben ons financieel gesponsord en Vitesse en het Openlucht Museum bieden in het kader van 'een dagje uit' gratis entreekaarten aan voor alle gezinsleden. 


Daarnaast hebben we weer een tweede succesvolle rommelmarkt gehad en zijn we gesteund in Arnhem door de Arnhemse Koerier en Arnhemindebuurt. Een mooi artikel die bij veel mensen is geland en contact met ons hebben opgenomen.


Al met al een super periode achter de rug en dat smaakt naar meer. Wij houden jullie op de hoogte!

8 december 2019

Afgelopen periode hebben we als Team Arnhem weer vele mooie steun berichten ontvangen en partijen die gaan kijken of ze ons verder kunnen helpen. Zo zijn er mensen bezig met speelgoed en ook bedrijven die ons als team op de dag zelf willen steunen. Denk aan avond eten en lunchpakketjes (natuurlijk met wat lekker snoepgoed, want kerst staat voor de deur!)

 

En ook meer concrete zaken zijn tot stand gekomen. Zo mogen we bij Eldenia een voetbalclub in Elden een collecte plaatsen, collecteren en flyeren. Hopelijk levert dat veel moois op! 


Als Team Arnhem zijn we op bezoek geweest bij de Voedselbank in Arnhem Zuid. We mochten het concept zien en wat zij allemaal doen. Alvast een leuke start als team om elkaar nader te kunnen leren. Als je ooit zelf de kans hebt, dan zeker gaan doen!

17 december 2019

Na de geweldige benefietavond op maandag 16 december van Rocking Up Christmas, bereid Arnhem zich voor op het 'moment suprême'. 

Alle vrijwilligers zijn er klaar voor en met een man of 25 en meer dan 10 auto's gaan we binnenkort een hele hoop mensen verrassen met een luxe kerstpakket.

Meer dan 200 mensen gaan verrast worden en een iets mooiere kerst tegemoet dan voor ons kerstpakketšŸ˜‰.

 

Ook in de laatste weken worden we bijgestaan door erg mooie bedrijven. Zoals de HEMA die onze bedankkaartjes en teamfoto's voor na afloop sponsort.

 

Nog meer bedrijven zetten zich hard in om te kijken of ze ons op de valreep nog kunnen helpen. Wie weet komt er nog meer, maar anders hebben we als Team Arnhem al een fantastisch jaar gehad, waarbij alle doelen gehaald gaan worden. 

Sponsoring eten voor de vrijwilligers!

De New York Pizza in Elderveld (Arnhem-Zuid) sponsort ons door alle vrijwilligers een pizza aan te bieden voordat we avond tegemoet gaan rijden met alle kerstpakketten. 

23 december 2019

Afgelopen week voorafgaand aan 23 december zijn we nog door een aantal bedrijven gesponsord en geholpen om een mooi bedrag voor locatie Arnhem op te halen. Met deze bijdragen is onze locatie gelukkig meer dan dekkend geweest en zijn alle doelen behaald.

 

Zo heeft Dejima bepaald hen kerstpotje voor een goed doel aan RUX te besteden omdat we last minute nog over een ANBI status beschikten als stichting. Dejima doet dit sinds 2 jaar en het is mooi dat ze ook lokale initiatieven ondersteunen. Wat natuurlijk mee hielp was dat één van onze vrijwilligers hier werkt en de aanvraag heeft ingediend en collega's heeft aangespoord erop te stemmen.

 

Daarnaast hebben JIJ&IK Wijn en Bloom ons als bedrijf financieel gesteund. Dat zorgde ervoor dat we als locatie over de €3000 heen gingen, wat een erg mooi eindresultaat is.

 

In de laatste weken hebben we hard gewerkt met de vrijwilligers alles gereed te krijgen voor de 23ste, zoals kerstpakketen die zijn opgehaald, verdeellijsten voor de locaties zijn gemaakt, bedankjes voor sponsoren en de vrijwilligers, de laatste inkopen voor onze eigen borrel en het vullen van de magen op de dag zelf.

 

De 23ste is al achter de rug nu we dit schrijven en het was een succes voor het 2e jaar op rij in Arnhem. We hebben 50 gezinnen en meer dan 200 mensen mogen verrassen met een luxe kerstdiner. Mensen waren enorm verrast met het kerstpakket en dat een anonieme gever hen dit toewenste. Alle vrijwilligers gaven aan volgend jaar weer mee te willen helpen, dus wat kunnen we met zijn allen nog meer wensen?

 

Na het rondbrengen van de bedankjes voor de sponsoren en administratieve afhandeling van enkele zaken zit RUX 2019 voor Team Arnhem er nu officieel op en wensen we iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe. See you in 2020 en let's Rock X-mas!

Gratis kerstkoekjes!